Over ons

Mijn naam is Tiffany, samen met mijn vriend Brent hebben wij een cattery opgericht die ontstaan is uit onze voorliefde voor de Maine Coon.
Vroeger hebben wij thuis altijd katten gehad, gewone huiskatten. Beide zijn we ook opgegroeid met honden. Chimo en Cooper (onze 2 zwitserse herders) vergezellen ons daarom ook hier in huis! In 2016 kocht ik mijn eerste Coon (een blue smoke genaamd Jazz), snel daarna kriebelde het dan ook voor een 2de, een mooie witte dame genaamd Luna. 
Wij brengen onze kittens allemaal groot met veel liefde. Onze nestjes die geboren worden zullen dan ook uitsluitend voortkomen van ouders die getest zijn op verschillende ziekten/aandoeningen (Fiv, Felv, HD, echo Hcm, echo Pkd en PL + combibreed gentesten). Onze kittens groeien op in huiselijke kring waar ze in contact komen met andere volwassen katten, honden en huishoudelijke taken. Onze kittens verhuizen ten vroegste op 13 weken en zijn dan volledig in orde, dit wil zeggen: gechipt, geënt, ontwormt, eventueel rabiës enting (enkel als ze naar het buitenland gaan en dan kunnen ze ook pas verhuizen op 15 weken oud) stamboom, internationaal paspoort en gecastreerd/gesteriliseerd.

Onze katten mogen niet buiten, hetzij in een afgesloten kattenren! Momenteel werken wij nog aan het afwerken van ons terras zodat Jazz en Luna buiten kunnen! 


Aarzel zeker niet om ons een mailtje te sturen indien jullie vragen hebben!

 

Tiffany & Brent

Vergeet zeker geen bezoekje te brengen aan onze facebook pagina!